ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

     

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους στην καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή για το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου 2014-15 <<ΟΥΖΑΚΙ>> που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/6/2015 στην Πλατεία Κασταλίας της πόλης μας.

     Επίσης ευχαριστεί την Αντ/ρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ρένα Χαλιώτη καθώς και τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής του Δήμου μας, Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος μας κ. Νίκο Πέππα για την προσφορά τους στη Μουσική Υποστήριξη της εκδήλωσης.

    Με τις πιο θερμές ευχές για προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία και ένα δροσερό καλοκαίρι , το Δ.Σ. του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ σας περιμένει όλους και πάλι κοντά του τη γενέθλιο ημέρα του Συλλόγου μας στις 8 Σεπτεμβρίου 2015 στην Παναγία Νερατζιώτισσα στις 08.00 π.μ. για την αρτοκλασία και στη συνέχεια στα νέα γραφεία του στο χώρο της Βορεείου Βιβλιοθήκης (Στεφάνου Δραγούμη και Μιλτιάδου 30) για καφεδάκι .

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

 

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Η  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                     ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΛΑ-ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.