ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

     

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του για την ομολογουμένως εντυπωσιακή συμμετοχή τους στην εκδρομή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/4/2015 στο Λεβίδι και στη Βυτίνα.

  Η εκδρομή περιελάμβανε άφιξη στο Λεβίδι, ξενάγηση στο φανταστικό σπήλαιο της Κάψιας, προσκυνηματική επίσκεψη στη Μονή Κερνίτσας, γεύμα στη Νυμφασία και απογευματινό περίπατο στην πόλη της Βυτίνας.

  Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το μέλος μας και Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Κώστα Κουτσούκο που πάντα τιμά με την παρουσία του τις εκδηλώσεις-εξορμήσεις του Συλλόγου μας.

 

 

                 

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Η  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                     ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΛΑ-ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.