ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ     

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ –από καρδιάς- :

1. Tα μέλη και τους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους την καθιερωμένη ετήσια αποκριάτικη συνεστίασή του που έγινε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στο ρεστοράν ¨Ο κήπος της Εδέμ¨.

2. Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη , τον Πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Επαμεινώντα Γαρδέλη, τους Αντιδ/χους κ.κ. Σπύρο Σταθούλη, Δημ. Καρλαύτη και Ευθ. Τσίγκα, τους δημοτ. συμβούλους κ.κ. Νίκο Πέππα και Πέτρο Κόνιαρη, την εκδότρια κ. Δ/ντρια της Τοπικής Εφημερίδας ¨ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ¨ Κ. Σοφία Ζέρβα, καθώς και τους εξής Προέδρους κ Εκπροσώπους Συλλόγων Σωματείων της πόλης μας : κ. Κων/κο Κουτσούκο από τον ¨Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου¨, κ. Δήμητρα Τσουκλείδου από τον ¨Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου¨, τον κ. Γιάννη Νικολαράκο από τον ¨Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου¨, την κ. Μαράτα Βλάσση από τις ¨ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ¨, τον κ. Αντώνη Θεοδωρακόπουλο από τον ¨Σύλλογο Μικρασιατών και Κων/πολιτών –Ιωάννης Βατάτζης¨και της Εκπρόσωπο των Παιδαγωγών της πόλης μας –Δ/ντρια του 8ου Δημοτ. Σχολείου Αμαρουσίου κ. Κική Κανάρη-Ντάλη , που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

                               
                                                                                        Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                Η  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                 ΜΑΡΙΑΝΑ ΜΗΛΑ - ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320

 

 

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.