ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ       

 

 

 

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ευχαριστεί  -από καρδιάς-  τα μέλη και τους φίλους του που συμμετείχαν στην προγραμματισμένη επίσκεψη-ξενάγηση στο θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014.

 

    Η ξενάγηση στο θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ , τον θρύλο της Ελληνικής ναυτοσύνης που κράτησε της Ελληνική σημαία αγέρωχη ως τα πέρατα των θαλασσών, διήρκησε περίπου δύο ώρες και κατά την διάρκειά της τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους διάφορους χώρους του πλωτού αυτού μουσείου της πατρίδας μας.

 

   Στη συνέχεια ακολούθησε περίπατος , κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό, στη μαγευτική μαρίνα του Φλοίσβου και γεύμα στα παραθαλάσσια εστιατόρια.

 

                              
                                                                                        Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                         ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320

 

 

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.