ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ       

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ εκφράζει –από καρδιάς- στα μέλη και τους φίλους του τις θερμές του ευχαριστίες που με το δυναμικό τους παρόν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου μας την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στη μαγευτική ΝΕΜΕΑ. Το πρόγραμμα της εκδρομής περιελάμβανε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χιλιομοδίου, επίσκεψη και ξενάγηση τόσο στα αμπέλια όσο και στους χώρους παραγωγής κρασιού στο Οινοποιείο ΠΑΛΥΒΟΥ, επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Νεμέας καθώς και στο Αρχαίο Στάδιο αυτής όπου τελούνταν οι Νέμεοι Αγώνες, ομαδικό γεύμα σε ρεστοράν της Νεμέας και τέλος κατά την επιστροφή στάση στα Ίσθμια για καφεδάκι.

 

     Επίσης το Δ.Σ. ιδιαιτέρως ευχαριστεί την Μαρουσιώτισσα τ. Λυκειάρχη και μέλος του Συλλόγου μας κ. Μαριάννα Μήλα, η οποία πριν από κάθε επίσκεψη , που αναφέρεται ανωτέρω, με ένα ουσιώδες και μεστό κείμενο ενημέρωνε τους εκδρομείς για οτιδήποτε αφορούσε την θρησκευτική, χωροταξική και ιστορική πληροφορία , των όσων επρόκειτο να δουν.

.
 

 

                              
                                                                                        Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                         ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320

 

 

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.