ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ       

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ευχαριστεί –από καρδιάς- τα μέλη με τους φίλους του για την ειλικρινά εντυπωσιακή συμμετοχή τους στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση <<ΟΥΖΑΚΙ>>, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές που έγινε την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 στην πλατεία Κασταλίας της πόλης μας.

   Επίσης ευχαριστεί : Α) Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, τον Πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Επαμεινώντα Γαρδέλη, τους Αντιδ/ρχους κ.κ. Ν. Πέππα, Σ. Σταθούλη, Δ. Σμυρνή , τους Δημοτ. Συμβούλους κ.κ. Θ. Βλαχοπιώτη, Ε. Λέκκα, Γ. Ιατρίδη, Κ. Βλάχο και Κατ. Ψάλτη καθώς και τους τέως Δημοτ. Συμβούλους κ.κ. Σοφία Λεβαντή-Μασούρη, Γ. Κόσκορο, Γ. Λυσίκατο, Δ. Βλάχο, Γ. Συκαμιώτη και Π. Καλογρίδη, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Β) Την εκδότρια και διευθύντρια της Τοπικής Εφημερίδας ¨ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ¨κ. Σοφία Ζέρβα καθώς και τους παρακάτω Προέδρους Συλλόγων και Σωματείων της πόλης μας που επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας: από τις ¨ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ¨ η κ. Μαρία Μοσχού, από τον ¨Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ¨η κ. Δήμητρα Τσουκλείδου με σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, από τον ¨Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου¨ ο κ. Κώστας Κουτσούκος, από τον Σύλλογο Κυριών ¨ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ¨ η κ. Μαρούλα Σοφού, από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο ¨ΑΝΑΒΡΥΤΑ¨ η κ. Κάββαλου-Πετρούτσου Μίκα, από τον ¨Εκδρομικό και Περιηγητικό Όμιλο¨ η γραμματέας κ. Βλάσση Μαράτα και από τον Αθλητικό Σύλλογο ¨ΑΜΑΖΟΝΕΣ¨ η κ. Ρόζα Κουτσούκου.

  Επίσης την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων –Καθηγητής μας – κ. Δημήτρης Μασούρης.

   Με τις πιο θερμές ευχές για προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία καθώς και ένα δροσερό καλοκαίρι, το Δ.Σ. του Συλλόγου ΑΘΜΟΝΕΩΝ σας περιμένει όλους και πάλι κοντά του το Σεπτέμβρη με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

                                 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!                                                                                          Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                         ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320

 

 

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.