ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ       

  

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ , όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμώντας τη μνήμη της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης την Τετάρτη 28/5/2014 πραγματοποίησε απογευματινό περίπατο για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη και ευχαριστεί από καρδιάς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την μεγάλη συμμετοχή τους.

  Επίσης ευχαριστεί την τ. λυκειάρχη κ. Μαριάννα Μήλλα, η οποία μ΄ένα μεστό και καλογραμμένο κείμενο κατά τη διαδρομή μας ενημέρωσε για τα αίτια και τις συνέπειες της πτώσης της Κωνσταντινούπολης.

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                         ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320

 

 

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.