ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ       

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ στην οικογένεια του εκλιπόντος Επίτιμου Προέδρου του και πρώην Δημοτικού Συμβούλου και Πρόεδρου του Δημοτ. Συμβουλίου της πόλης μας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣΗ , εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.

   Ο Αριστείδης Αθανασιάδης γέννημα θρέμμα της Μαρουσιώτικης μάνας γης στην υπαλληλική του καριέρα με τις γνώσεις του, την εργατικότητά του και το ήθος του καταξιώθηκε να γίνει διευθυντικό στέλεχος ενός εκ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών ιδρυμάτων της χώρας μας  του Ι.Κ.Α.

    Η αγάπη του για το Μαρούσι μας του έδωσε το έναυσμα να ασχοληθεί με τα κοινά και ο Μαρουσιώτικος λαός για 2 τετραετίες τον τίμησε με την ψήφο του και τον έστειλε στα δημοτικά έδρανα, όπου τα 2 τελευταία χρόνια της δημοτικής του θητείας ( 1989 και 1990) διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης μας.

   Όσον αφορά το Σύλλογό μας όχι μόνο υπήρξε ένα από τα Ιδρυτικά και Ηγετικά του στελέχη, αλλά και ο 2ος Πρόεδρός του, μετά τον αείμνηστο Αντώνη Διάμεση και ήταν πάντα αρωγός και συμπαραστάτης μας, όπου και όταν του ζητείτο η συμβουλή του και η συμβολή του.

 

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!

                                                                                       Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                         ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320

 

 

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.