ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

          Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ      

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ- από καρδιάς- :

 

   1. Τα μέλη και τους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους το καθιερωμένο Ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων κατά την Επανάσταση του 1821 Μαρουσιωτών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου.

 

   2. Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, τον Πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Επαμ. Γαρδέλη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Ν. Πέππα, Σ. Σταθούλη, Β. Κόκκαλη και Δ. Καμπούκο, τους Δημοτ. Συμβούλους κ.κ. Κ. Αντωνόπουλο, Α. Βελή, Δ. Καρλαύτη, Κατ. Ιωάννου, Ελ. Λέκκα, Ρένα Χαλιώτη και Κων. Βλάχο, τον τέως Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Χρήστο Βλάχο, την Επίτιμη Πρόεδρο του Συλλόγου των Αθμονέων κ. ΜαρούλαΧατζηδημητράκη και τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου, των συλλόγων και φορέων της πόλης μας , που επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την ανωτέρω εκδήλωση.

 

   3. Τον Πρόεδρο Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου κ. Νικόλαο Πέππα για τη διάθεση μέρους της μεικτής χορωδίας του Δήμου, η οποία υπό τη διεύθυνση της νέας μαέστρου κ. Όλγας Αλεξοπούλου και της υπεύθυνης κ. Τούλας Λαζάρου έψαλλε το τροπάριο ¨Τη Υπερμάχω Στρατηγώ¨ και τον Εθνικό μας Ύμνο, στις οποίες επίσης εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

 

4. Τον συμπολίτη μας , μέλος του συλλόγου μας και επί σειρά ετών διοργανωτή και δωρητή της τέλεσης του Μνημόσυνου των Πεσόντων κατά την Επανάστασης του 1821 Μαρουσιωτών , κ. Τάκη Βλάσση του Σωτηρίου, ιδιοκτήτη του ομώνυμου Γραφείου Τελετών της πόλης μας.

 

5. Το μέλος του συλλόγου μας κ. Σταματίνα (Τάνια) Κοσκόρου κόρη του εκ των Ιδρυτικών μελών του Συλλόγου μας κ. Γεωργίου Κοσκόρου, για την εκφώνηση του Πανηγυρικού λόγου της εκδήλωσης.

 

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                         ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320

 

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.