ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

              

 
To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ, με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που έγινε την 6/1/2014, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ- από καρδιάς- τα μέλη και τους φίλους του για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους στην ανωτέρω εκδήλωση.

   Επίσης ευχαριστεί : Α) Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδα Γαρδέλη  , τους Αντιδημάρχους κ.κ. Νικόλαο Πέππα, Σπ. Σταθούλη, Δημ. Καμπούκο, Β. Κόκκαλη και Δημ. Σμυρνή, τους Δημοτ. Συμβούλους κ.κ.Δ.Καρλαύτη, Κ. Νταλούκα, Ν. Κάββαλο, Επ. Κατσιγιάννη, Γ. Ζήκο, Κ. Αντωνόπουλο, Ρ. Χαλιώτη, Ε. Λέκκα, Γ. Ιατρίδη, Αθ. Βελή, Μιχ. Παπαδόπουλο, Κ. Βλάχο, Αικ. Ψάλτη, Π. Σαγρή και Ε. Μαγιάκη, τον τέως Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Χρήστο Βλάχο, τους τέως Δημοτ. Συμβούλους Α. Δούση, Δημ. Βλάχο, Ι. Πουλόπολο και Π. Καλογρίδη, τους Επίτιμους  Προέδρους του Συλλόγου μας κ. ΜαρούλαΧατζηδημητράκη και κ. Α. Αθανασιάδη, τον εκπρόσωπο της Τοπικής Εφημερίδας << ΑΜΑΡΥΣΙΑ>> κ. Μάρκο Τσάκα, την Δ/ντρια της Τοπικής Εφημερίδας <<ΑΘΜΟΝΙΟ ΒΗΜΑ>> κ. Σοφία Ζέρβα, καθώς και τους εξής Προέδρους και εκπροσώπους Συλλόγων και Σωματείων της πόλης μας : κ. Δήμητρα Τσουκλείδου από τον <<Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο>>, κ. Κων/νοΚουτσούκο από τον <<Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου>>, κ. Θανάση Μησιώτη από τον <<Εξωραϊστικό Σύλλογο Σωρού>>, την κ. ΜαράταΒλάσση από τις << ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ>>, τον κ. Μ. Ουίλς από τον << Εκδρομικό και Περιηγητικό Όμιλο>>, την κ. Μαρ. Σοφού από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κυριών <<Αγία  Μαρίνα>>, την κ. Μαργαρίτα  Γεωργοπούλου από την <<Τοπική Εφορία Προσκόπων Μαρουσιού-Μελισσίων>> , την κ. ΜίκαΠετρούτσου από τον <<Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ>> και τον κ. Σπύρο Μπόγδανο από το <<Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου>>, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

  Β. Τον Αντιδήμαρχο, Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και μέλος του Συλλόγου μας κ. Νικόλαο Πέππα για τη διάθεση μέρους της Μεικτής Χορωδίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου μας στην εκδήλωσή μας.

 

  Γ. Την Μαέστρο της Μεικτής Χορωδίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου μας κ. Όλγα Αλεξοπούλου καθώς και την υπεύθυνη αυτής κ. Τούλα Λαζάρου για την υπέροχη ερμηνεία των Πρωτοχρονιάτικων τραγουδιών και καλάντων και

Δ. Την χορηγό της εκδήλωσης κ. Αθηνά Γκιούλμπαμπα, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου κοσμηματοπωλείου της πόλης μας, που κάθε χρόνο προσφέρει το γούρι της χρονιάς.

      

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                         ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

  
 

 

 

 

 

     

 

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.