ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

              

 Την 1η Δεκεμβρίου 2013 ο Σύλλογος ΑΘΜΟΝΕΩΝ πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στο Άργος-Ναύπλιο, με κύριο προορισμό τον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου του Άργους , όπου ο νεοενθρονιστής Μητροπολίτης Αργοναυπλίας, Μαρουσιώτης, Σεβασμιότατος, Νεκτάριος Αντωνόπουλος τέλεσε την πρώτη επίσημη λειτουργία του με τα νέα του Αρχιερατικά του καθήκοντα.

     Κατά τη διαδρομή από το Μαρούσι μας ως το Άργος , η Μαρουσιώτισσα τ. Λυκειάρχης και μέλος του Συλλόγου μας κ. Μαριάννα Μήλα, με ένα μεστό κείμενο ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας για την ιστορία των πόλεων Ναυπλίου και Άργους.

    Στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου του Άργους η συγκίνηση ήταν μεγάλη για το άξιο τέκνο του Μαρουσιού μας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργοναυπλίας Νεκτάριο Αντωνόπουλο, ο οποίος όχι μόνο μας καλωσόρισε από το Ιερό Βήμα , αλλά ως ίσος προς ίσον και συγκινημένος μοίρασε σε όλους μας τα αντίδωρα.

    Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΑΘΜΟΝΕΩΝ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στα μέλη και στους φίλους του , που με τόση προθυμία συμμετείχαν στην ανωτέρω εκδρομή του Συλλόγου μας.

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                         ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

 

 

 

 

     

 

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.