ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

              

     To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ –από καρδιάς- τα μέλη και τους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 14/12/2013 με θέμα << ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΘΜΟΝΟΝ>> και ομιλητή τον συμπολίτη μας και μέλος του Συλλόγου μας κ. Γεώργιο Πάλλη του Νέστορα, Λέκτορα του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Επίσης ευχαριστεί : Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη , τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδα Γαρδέλη , τους Αντιδημάρχους κ.κ. Νικόλαο Πέππα και Δημήτρη Καμπούκο, τους Δημοτ. Συμβούλους κ.κ. Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, Ελευθέριο Μαγιάκη και Πέτρο Κούκουζα, τον τέως Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Χρήστο Βλάχο,τους τέως Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Γλυκερία Μοστρού και Πέτρο Καλογρίδη, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Αριστείδη Αθανασιάδη καθώς και τους Προέδρους και εκπροσώπους φορέων της πόλης μας, που επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την ανωτέρω εκδήλωση.

    Τιμητικές πλακέτες, ως δείγμα αναγνώρισης της μέχρι σήμερα ανιδιοτελούς προσφοράς τους στο σύλλογό μας και στην πόλη μας, μετά από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ., απονεμήθηκαν στα παρακάτω μέλη τους Συλλόγου μας: 1.Στον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου μας κ. Νικόλαο Πέππα του Σωτηρίου.

2.Στον τέως Δημοτικό Σύμβουλο, τέως Διευθυντή Γεωργίας Ανατολικής Αττικής και γηραιότερο μέλος μας κ. Ανδρέα Δούση του Δημητρίου.

3.Στην οικογένεια του αείμνηστου, συγγραφέα του βιβλίου του αφιερωμένου στο Μαρούσι μας,  ΤΑΚΗ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ.

4.Στον επιχειρηματία κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ(ΤΑΚΗ) ΒΛΑΣΣΗ του Σωτηρίου.

5.Στην επιχειρηματία κ. ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΜΠΑ.

6.Στον εκδότη και Διευθυντή της Τοπικής Εφημερίδας <<ΑΜΑΡΥΣΙΑ>> κ. ΧΡΗΣΤΟ ΑΝΔΡΕΟΥ ΖΑΓΚΛΗ.

7.Στον λέκτορα τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΛΛΗ του ΝΕΣΤΟΡΑ.

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                         ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

 

 

 

 

     

 

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.