ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ευχαριστεί :

1.Τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου των Αθμονέων που τίμησαν με την παρουσία τους το ετήσιο μνημόσυνο των Πεσόντων Μαρουσσιωτών κατά την επανάσταση του 1821 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου.

2.Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κο Βασίλη Κόκκαλη, την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, τους Αντιδημάρχους Σπύρο ΣταθούληΒαγγέλη Κάββαλο, Γιάννη Νικολαράκο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα, τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, την Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, τους Εντεταλμένους Σύμβουλους Κων/νο Αντωνόπουλο, Ελένη ΛέκκαΦανή Λέκκα,  τον Δημοτικό Σύμβουλο  Σπύρο Μπόγδανο, την εκδότη και διευθύντρια της εφημερίδας Αθμόνιον  Βήμα Εβίτα Ζέρβα και τους Προέδρους και εκπρόσωπους συλλόγων και  φορέων του Αμαρουσίου.

3.Τον συμπολίτη μας , μέλος του συλλόγου και επί σειρά ετών διοργανωτή και δωρητή της τέλεσης του Ετήσιου Μνημόσυνου των Πεσόντων Μαρουσσιωτών κατά την Επανάσταση του 1821, κο Τάκη Βλάσση, ιδιοκτήτη του ομώνυμου Γραφείου Τελετών της πόλης μας.

4.Την Αντιδήμαρχο κα Ρένα Χαλιώτη για την παραχώρηση της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμαρουσίου.

5.Το μέλος του συλλόγου μας, κα Αγγελίνα Πέτρου Καλογρίδη το γένος Γεωργίου Σκλάβαινα, για την εκφώνηση του Πανηγυρικού Λόγου της εκδήλωσης εκ μέρος του Συλλόγου των Αθμονέων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

  

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

 

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                          ΑΛΕΠΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

             

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Αθμονέων στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και μετά τις αρχαιρεσίες στις 31 Οκτωβρίου.

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε ως εξής:

  • Πρόεδρος: Ιωάννης Ιωαννίδης.
  • Αντιπρόεδρος: Δήμητρα Πετρούτσου.
  • Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Αλεπούς.
  • Ταμίας: Γιώργος Γεράκης.
  • Υπ. Δημοσίων Σχέσεων: Ασημίνα Σούτα.
  • Κοσμήτορας: Σπυρίδων Κουτσούκος.
  • Μέλος: Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

«Η διαδικασία της εκλογής έγινε με κλίμα ομόνοιας και σύμπνοιας. Για την εκλογή του προέδρου υποψηφιότητα έθεσαν ο Γαρδέλης Επαμεινώνδας και ο Ιωαννίδης Ιωάννης και εκλέχθηκε ο δεύτερος με πλειοψηφία 3-2 και δύο λευκές ψήφους. Για την εκλογή του αντιπροέδρου υποψηφιότητα έθεσαν η Πετρούτσου Δήμητρα και η Σούτα Ασημίνα και εκλέχθηκε η πρώτη με 5-2 στις ψήφους. Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν υπήρχε δεύτερη υποψηφιότητα και η αποδοχή ήταν ομόφωνη» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.