ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τα μέλη και τους φίλους του που, με τη δυναμική τους παρουσία, έδειξαν για μια ακόμη φορά την αγάπη τους για το σύλλογό μας στην ετήσια αποκριάτικη συνεστίασή μας η οποία έγινε την Κυριακή 17/02/2019 στο ρεστοράν «NARKISSOS HALL» .

Επίσης ευχαριστεί : Α) Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, τους Αντιδημάρχους κ. Βασ. Κόκκαλη , μέλος μας και κ. Κων/νο Αντωνόπουλο, τους Δημοτ. Συμβούλους : τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α. και μέλος μας κ. Νικόλαο Πέππα, την Πρόεδρο της Δημοτ. Επιτροπής Παιδείας και μέλος μας κ. Ελένη Λέκκα, την κ. Αικατερίνη Ιωάννου, την κ. Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, τον κ. Ευθύμιο Τσίγκα, μέλος μας, τον κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον κ. Δημήτρη Σμυρνή, μέλος μας , τον κ. Κώστα Βλάχο, την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο και υποψήφια Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Μαρία Διακολιού, την ανεξάρτητη δημοτ. σύμβουλο Λυκόβρυσης –Πεύκης και Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστείων κ. Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη , τον υποψήφιο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου, τον υποψήφιο Δήμαρχο Αμαρουσίου, πρώην Αντ/ρχη Αττικής κ. Γεώργιο Καραμέρο, τον υποψήφιο Δήμαρχο Αμαρουσίου , Πρόεδρο του ΕΣΑΜ και μέλος μας κ. Γιάννη Νικολαράκο, τη Δ/ντρια και εκδότη της τοπικής εφημερίδας « ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» κ. Εβίτα Ζέρβα , τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Α. και μέλος μας κ. Κώστα Κουτσούκο, την Πρόεδρο του Σωματείου Γυναικών « ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ» και μέλος μας κ. Μαράτα Βλάσση, τον Πρόεδρο του Εξωρ. Συλλόγου Σωρού « Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ» και μέλος μας κ. Θανάση Νησιώτη, τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Μικρ/των-Κων/λιτών « Ιωάννης Βατάτζης» και μέλη μας κ.κ. Αντώνη και Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, την Πρόεδρο του Συλλόγου Αναβρύτων και μέλος μας κ. Μίκα Καββάλου-Πετρούτσου, τον Πρόεδρο της Τοπ. Οργάνωσης Ν.Δ. κ. Χρ. Μπλελεγράτη, τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Φιλοθέης κ. Νίκο Αρβανιτάκη, τη Δ/ντρια του 8ου Δημοτ. Σχολείου Αμαρουσίου κ. Κυριακή Κανάρη-Ντάλη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Λυκείου Αμαρουσίου κ. Ελένη Λημνιώτη, τη Δ/ντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου κ. Φωτεινή Κοσκόρου και την Υπεύθυνη Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Αμαρουσίου κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου, που τίμησαν με την παρουσία τους την ανωτέρω εκδήλωση.

Β) Δια μέσου του Προέδρου του Ε.Σ.ΑΜ. κ. Γιάννη Νικολαράκου εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους εμπόρους του Αμαρουσίου που ανταποκρίθηκαν, με μεγάλη προθυμία, στο αίτημά μας για δώρα για τη λαχειοφόρα αγορά της συνεστίασής μας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

 

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

  ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                            ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΑΓΓ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ

 

 


 

 apokriatiki sinestiasi 2019 1 lg

apokriatiki sinestiasi 2019 2 lg

 

 

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.