ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ

 Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ι

1. Τα μέλη και τους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στην αίθουσα του Δημοτ. Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της ΜΗΤΕΡΑΣ και με θέμα : ¨Μητέρα : Στερεότυπα, μύθοι και πραγματικότητες που συνοδεύουν τη μητρότητα¨.

2. Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη, τον Αντ/ρχο κ. Κων/νο Αντωνόπουλο, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων-Δημοτ. Σύμβουλο κ. Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Δημοτ. Σύμβουλο κ. Πέτρο Κόνιαρη, τον Δημοτ. Σύμβουλο κ. Δημήτρη Σμυρνή, την εκδότη και Διευθύντρια του Τοπικού Τύπου « ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» κ. Σοφία Ζέρβα, τους κ.κ. Προέδρους και εκπροσώπους Συλλόγων και Σωματείων της πόλης μας, που τίμησαν με την παρουσία τους την ανωτέρω εκδήλωση.

3. Την δημοσιογράφο κ. Χριστίνα Αλεξίου-Μπογδάνου, για την ομολογουμένως πρωτότυπη ομιλία της , καθώς και την ψυχολόγο κ. Χριστίνα Βλαχοπούλου.

4. Από τη νέα γενιά των Αθμονέων τον μαθητή της Β΄Δημοτικού Σπύρο Μπόγδανο και την μαθήτρια της Ε΄Δημοτικού Λιάνα Ρομποτή, για τις ωραιότατες απαγγελίες τους.

5. Την καθηγήτρια του Σύγχρονου Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου κ. Αγγελική (Κέλλυ) Κουνάκη, τον καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου κ. Τρύφωνα Θωμόπουλο που τη συνόδευσε στο πιάνο και τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου κ. Φωτεινή Κοσκόρου που είχε την μουσική επιμέλεια της παρουσίασης του μουσικού προγράμματος της εκδήλωσης.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

 

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

  ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                            ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΑΓΓ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ

 

  


 

 

IMG 0323 lg 

IMG 0333 lg

IMG 0341 lg

IMG 0354 lg

IMG 0365 lg

IMG 0372 lg

IMG 0353 lg

IMG 0344 lg

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.