ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

1. Τα μέλη και τους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους το καθιερωμένο Ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων κατά την Επανάσταση του 1821 Μαρουσιωτών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου.

2. Τον Πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Παν. Βραχνό, τους κ.κ. Αντιδημάρχους , τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους νυν και τέως, τον τέως Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Χρήστο Βλάχο, την εκδότη και διευθύντρια της τοπικής εφημερίδας « ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» κ. Σοφία Ζέρβα, τους Προέδρους και τα μέλη Συλλόγων και Σωματείων της πόλης μας, που τίμησαν με την παρουσία τους την ανωτέρω εκδήλωση.

3. Τον συμπολίτη μας, μέλος του συλλόγου μας και επί σειρά ετών διοργανωτή και δωρητή της τέλεσης του Μνημοσύνου των Πεσόντων κατά την Επανάσταση του 1821 Μαρουσιωτών. κ. Τάκη Σωτ. Βλάσση, ιδιοκτήτη του ομώνυμου Γραφείου Τελετών της πόλης μας.

4. Το μέλος του συλλόγου μας κ. Δημήτριο Βασιλείου Σμυρνή, Δικηγόρο, για την εκφώνηση του Πανηγυρικού λόγου της εκδήλωσης και

5. Τον Σχολικό Σύμβουλο, καθηγητή και μέλος μας κ. Δημήτρη Μασούρη για την απαγγελία ποιήματος που είχε εμπνευστεί από τη θυσία των συμπατριωτών μας Μαρουσιωτών κατά την επανάσταση του 1821.

.

 

           Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

 

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

  ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                            ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΑΓΓ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ

 

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.