ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

         

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τα μέλη και τους φίλους του που, με τη δυναμική τους παρουσία, έδειξαν για μια ακόμη φορά την αγάπη τους για το σύλλογό μας στην ετήσια αποκριάτικη συνεστίασή μας, που έγινε την Κυριακή 28/01/2018 στο ρεστοράν « Ο κήπος της Εδέμ».

Επίσης ευχαριστεί : α) Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, τους Αντιδημάρχους κ. Σπύρο Σταθούλη και κ. Βασ. Κόκκαλη, τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α. και μέλος μας κ. Νικόλαο Πέππα, τους Δημοτ. Συμβούλους κα. Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, κ. Ευθύμιο Τσίγκα, μέλος μας, κ. Πέτρο Κόνιαρη, μέλος μας, κ. Σμυρνή Δημήτριο, μέλος μας, τη Δ/ντρια και εκδότη της τοπικής εφημερίδας « ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» και μέλος μας κ. Σοφία Ζέρβα, τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Α. και μέλος μας κ. Κώστα Κουτσούκο, τον Πρόεδρο του ΕΣΑΜ και μέλος μας κ. Γιάννη Νικολαράκο, την Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολ/κού Συλλόγου Αμαρουσίου και μέλος μας κ. Δήμητρα Τσουκλείδου, τη Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ. του Σωματείου Γυναικών « ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ» και μέλος μας κ. Μαράτα Βλάσση, τον Πρόεδρο του Εξωρ. Συλλόγου Σωρού « Ο Άγιος Ελευθέριος» και μέλος μας κ. Θανάση Νησιώτη, τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Μικρ/των-Κων/λιτών «Ιωάννης Βατάτζης» και μέλη μας κ.κ. Αντώνη και Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον Πρόεδρο της Τοπ. Οργαν. Ν.Δ. κ. Χρ. Μπελεγράτη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Αναβρύτων κ. Μίκα Καββάλου-Πετρούτσου, τη Γεν. Γραμματέα του Παρ/τος Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ» και μέλος μας κ. Έλενα Τσουκλείδου, τους τέως Δημοτ. Συμβούλους και μέλη μας κ.κ. Σοφία Λεβαντή-Μασούρη και Πέτρο Καλογρίδη, τον τέως Δημοτ. Σύμβουλο κ. Μάριο Μαραγκάκη , τον Σχολικό Σύμβουλο καθηγητή και μέλος μας κ. Δημήτρη Μασούρη και την Δ/ντρια του Δημοτ. Ωδείου Αμαρουσίου κ. Φωτεινή Κοσκόρου που τίμησαν με την παρουσία τους την ανωτέρω εκδήλωση.

β) Δια μέσου του Προέδρου του ΕΣΑΜ κ. Γιάννη Νικολαράκου εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους εμπόρους του Αμαρουσίου που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά της συνεστίασής μας.

 

           Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

 

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

  ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                            ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΑΓΓ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ

 

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.