ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Αθμονέων   

 

                                   Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ ΤΕ Ι:

 

1.Τα μέλη και τους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στην αίθουσα του Δημοτ. Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της ΜΗΤΕΡΑΣ και με θέμα : « Μητέρα : Σκέψεις και συναισθήματα αποτυπωμένα στο χαρτί ».

2. Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη, τους Αντ/ρχους κ.κ. Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη και Κων/νο Ρώτα, τους κ.κ. Δημοτ. Συμβούλους Νικόλαο Πέππα, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, Δημήτρη Καρλαύτη, Ελένη Λέκκα, Δημήτρη Σμυρνή, Στέφανο Τσιπουράκη, Ευθύμιο Τσίγκα, Πέτρο Κόνιαρη και Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, την εκδότρια & Δ/ντρια του Τοπικού Τύπου «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» κα Σοφία Ζέρβα, τους κ.κ. Προέδρους και εκπροσώπους Συλλόγων και Σωματείων της πόλης μας και τον Αντ/ρχο της αδελφοποιημένης με το Δήμο μας πόλης  Μπέλφορντ της Γαλλίας κ. Μιλτιάδη Κωνσταντακάτο, που τίμησαν με την παρουσία τους την ανωτέρω εκδήλωση.

3. Την κα Ειρήνη Γράνικα-Σμυρνή για την ομολογουμένως πρωτότυπη ομιλία της.

4. Την μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου Μαργαρίτα Μαροπούλου για την ωραιότατη απαγγελία της και

5. Την καθηγήτρια της μονωδίας του Δημοτ. Ωδείου Αμαρουσίου κ. Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, τον καθηγητή μουσικής κ. Μανώλη Παπαγιάννη που τη συνόδευε στο πιάνο και την Δ/ντρια του Δημοτ. Ωδείου Αμαρουσίου κ. Φωτεινή Κοσκόρου, που είχε την μουσική επιμέλεια της παρουσίασης του μουσικού προγράμματος της εκδήλωσης.

 

 

 

                    Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Η  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                     ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΛΑ-ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ

Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.