Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ

 

                                          ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ:

 

1.     Τα μέλη και τους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους το καθιερωμένο Ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων κατά την Επανάσταση του 1821 Μαρουσιωτών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου.

 

2.     Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, τον Πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Παν. Βραχνό, τους κ.κ. Αντιδημάρχους, τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους, τον τέως Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Χρήστο Βλάχο, τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου, τους Προέδρους και τα μέλη Συλλόγων και Σωματείων της πόλης μας που τίμησαν με την παρουσία τους την ανωτέρω εκδήλωση.

 

3.     Την Αντιδήμαρχο κ. Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη για τη διάθεση της μπάντας του Δήμου μας.

 

4.     Τον συμπολίτη μας, μέλος του συλλόγου μας και επί σειρά ετών διοργανωτή και δωρητή της τέλεσης του Μνημοσύνου των Πεσόντων κατά την Επανάσταση του 1821 Μαρουσιωτών, κ. Τάκη Σωτ. Βλάσση, ιδιοκτήτη του ομώνυμου Γραφείου Τελετών της πόλης μας.

 

5.     Το μέλος του συλλόγου μας κ. Ευθύμιο Νικολάου Τσίγκα, Δικηγόρο, για την εκφώνηση του Πανηγυρικού λόγου της εκδήλωσης και

 

6.     Τον Σχολικό Σύμβουλο, καθηγητή και μέλος μας κ. Δημήτρη Μασούρη για την απαγγελία ποιήματος που είχε εμπνευστεί από τη θυσία των συμπατριωτών μας Μαρουσιωτών κατά την επανάσταση του 1821.

 

 

                    Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Η  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                     ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΛΑ-ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ

Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.