ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Αθμονέων ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τα μέλη και τους φίλους του που, με τη δυναμική τους παρουσία, έδειξαν για μια ακόμη φορά της αγάπη τους για το σύλλογό μας στην ετήσια αποκριάτικη συνεστίασή μας, που έγινε την Κυριακή 5/2/2017 στο ρεστοράν ¨NARKISSOS HALL¨.

Επίσης ευχαριστεί :

α) Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, τους Αντιδημάρχους κ. Ρένα Χαλιώτη και κ. Βασίλη Κόκκαλη, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολ/σμού & Αθλητισμού του Δήμου μας και μέλος μας  κ. Νικόλαο Πέππα , τον Συντονιστή του Έργου της Διοίκησης του Δήμου Δημοτ. Σύμβουλο κ. Δημήτρη Καρλαύτη, τους Δημοτ. Συμβούλους κ. Ευθύμιο Τσίγκα, μέλος μας και την κ. Μαρία Διακολιού, τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου κ. Φώτη Τζελέπη, τη Δ/ντρια και εκδότη της τοπικής εφημερίδας ¨ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ¨και μέλος μας κ. Σοφία Ζέρβα , τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Α. και μέλος μας κ. Κώστα Κουτσούκο, τον Πρόεδρο του ΕΣΑΜ και μέλος μας κ. Γιάννη Νικολαράκο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας κ. Χρ. Μπελεγράτη, τα μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Πολ/κού Συλλόγου Αμαρουσίου, τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Γυναικών ¨ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ¨, την εκπρόσωπο του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού  Συλλόγου  Σωρού, τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Μικρασιατών-Κων/πολιτών ¨Ιωάννης Βατάτζης¨ και μέλη μας κ.κ. Αντώνη και Γιάννη Θεοδωρακόπουλο , τους τέως Δημοτικούς Συμβούλους και μέλη μας κ.κ. Σοφία Λέκκα, Πέτρο Καλογρίδη , Δημήτρη Βλάχο, Σοφία Λεβαντή-Μασούρη και Δημήτρη Καμπούκο και τον Σχολικό Σύμβουλο καθηγητή και μέλος μας κ. Δημήτρη Μασούρη που τίμησαν με την παρουσία τους την ανωτέρω εκδήλωση.

β) Δια μέσου του Προέδρου του ΕΣΑΜ κ. Γιάννη Νικολαράκου εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους εμπόρους του Αμαρουσίου που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά της συνεστίασής μας.

  

                    Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Η  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                     ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΛΑ-ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ

Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.