ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ 

 

 

          Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ

 

                                               ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ:

 

1. Τα μέλη και τους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους α) την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε της Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της ΜΗΤΕΡΑΣ και με θέμα : << O ρόλος της Μητέρας σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη κοινωνία>> και β) Τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης ζωγραφικής μελών του συλλόγου μας που έγινε την ίδια μέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου.

 

2. Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη, τον Πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου κ. Επαμεινώντα Γαρδέλη, Την Αντ/ρχο Πολ/σμού και Αθλητισμού κ. Ρένα Χαλιώτη, τον Αντ/ρχο κ. Αθαν. Βελή, τους κ.κ. Δημοτ. Συμβούλους Νικόλαο Πέππα, Επαμεινώντα Κατσιγιάννη, Δημήτρη Καρλαύτη, Ευθύμιο Τσίγκα, Πέτρο Κόνιαρη, Δημήτρη Σμυρνή και Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, τον τέως Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Χρήστο Βλάχο, τους τέως Δημοτ. Συμβούλους κ. Γλυκερία Μοστρού - Αντωνέλλου και κ. Πέτρο Καλογρίδη, την εκδότρια και Δ/ντρια του Τοπικού Τύπου <<ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ>> κ. Σοφία Ζέρβα και τους Προέδρους και εκπροσώπους Συλλόγων και Σωματείων της πόλης μας που τίμησαν με την παρουσία τους τις ανωτέρω εκδηλώσεις.

 

3. Την δικηγόρο και μέλος τους Συλλόγου μας κ. Ελπίδα Τσουκλείδου-Θεοδωρακοπούλου για την ομολογουμένως επίκαιρη ομιλία της για το ρόλο της Μητέρας σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη κοινωνία.

 

4. Την κ. Ειρήνη Τζαμτζή διπλωματούχο του κλασσικού και σύγχρονου τραγουδιού από την τάξη της καθηγήτριας του Δημοτ. Ωδείου Αμαρουσίου κ. Χριστίνας Σπηλιακοπούλου, τον καθηγητή μουσικής κ. Γιάννη Μιγδάνη που τη συνόδευε στον πιάνο και την Δ/ντρια του Δημοτ. Ωδείου Αμαρουσίου κ. Φωτεινή Κοσκόρου που είχε την μουσική επιμέλεια της παρουσίασης του μουσικού προγράμματος της εκδήλωσης.

 

                      

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Η  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                     ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΛΑ-ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ

Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.