ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

       To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του που με τη δυναμική τους παρουσία έδειξαν για μια ακόμη φορά την αγάπη τους για το σύλλογό μας στην ετήσια αποκριάτικη συνεστίασή μας που έγινε την Κυριακή 28/2/2016 στο ρεστοράν  NARKISSOS HALL.

Επίσης ευχαριστεί :

α. Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, τη σύζυγό του Δημοτ. Σύμβουλο & Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π. Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας και μέλος μας κ. Επαμεινώντα Γαρδέλη, τους Αντιδημάρχους κ. Ρένα Χαλιώτη και κ. Σπύρο Σταθούλη, τους Δημοτ. Συμβούλους κ.κ. Δημ. Καρλαύτη, Ευθύμιο Τσίγκα μέλος μας, Πέτρο Κόνιαρη, Κατερίνα Φραγκάκη και Κατερίνα Ψάλτη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας κ. Χρ. Μπελεγράτη, τη Δ/ντρια και εκδότη της τοπικής εφημερίδας <<ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ>> και μέλος μας κ. Σοφία Ζέρβα, τον Πρόεδρο του ΕΣΑΜ και μέλος μας κ. Γιάννη Νικολαράκο, τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Α. και μέλος μας κ. Κώστα Κουτσούκο, την Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολ/κού Συλλόγου και μέλος μας κ. Δήμητρα Τσουκλείδου, τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και μέλος μας κ. Θανάση Νησιώτη, τη Γενική Γραμματέα του Σωματείου Γυναικών <<ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ>> και μέλος μας κ. Μαράτα Βλάσση, τον Πρόεδρο και το Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Μικρασιατών-Κων/πολιτών <<Ιωάννης Βατάτζης>> και μέλη μας κ.κ. Αντώνη και Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, την εκπρόσωπο του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου κ. Ελένη Μπουτιέρου, τη Δ/ντρια του Δημοτικού μας Ωδείου κ. Φωτεινή Κοσκόρου και τέλος τους τέως Δημ. Συμβούλους και μέλη μας κ.κ. Δημήτρη Βλάχο και Πέτρο Καλογρίδη , που τίμησαν με την παρουσία τους την ανωτέρω εκδήλωση.

β. Δια μέσου του Προέδρου του ΕΣΑΜ κ. Γιάννη Νικολαράκου εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους εμπόρους του Αμαρουσίου που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά της συνεστίασής μας και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κ. Μάκη Στεφανάτο-A buon- 28ης  Οκτωβρίου 22 και Δήμητρος 5 , που υπήρξε ο βασικός χορηγός της λαχειοφόρου, με προσφορά 40 δώρων.

 

                       

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Η  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                     ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΛΑ-ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.