ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

           Α. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τα μέλη και τους φίλους του για την δυναμική και ενθουσιώδη παρουσία τους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου στις 6/1/2016. Ελπίζουμε η συμπαράσταση και η συμμετοχή σας να πλαισιώνει πάντοτε τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

 Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την κ. Αθηνά Γκιούλμπαμπα , ιδιοκτήτρια του ομώνυμου κοσμηματοπωλείου της πόλης μας , για την προσφορά της, όπως κάθε χρόνο, στο γούρι της πίτας.

     Β. Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ όλους όσοι βοήθησαν με τη συμπαράστασή τους, υλική και ηθική, να υλοποιηθεί η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και ΑΓΑΠΗΣ.

 Η επίσκεψή μας στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου μας πραγματοποιήθηκε , χάριν στις πλούσιες προσφορές των συμπολιτών μας, ανακουφίζοντας έτσι τις ανάγκες οικογενειών του Δήμου μας.

 Ελπίζουμε και στο μέλλον σε νέα συνεργασία.

                                                                                         Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Η  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                           ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΛΑ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.