ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

 To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Αθμονέων στην οικογένεια της εκλιπούσης Επιτίμου Προέδρου του και πρώην Δημοτικής Συμβούλου και Αντιδημάρχου του Δήμου μας ΜΑΡΟΥΛΑΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΑΚΗ-ΛΥΤΣΙΚΑ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.

     Η Μαρούλα Χατζηδημητράκη –Λύτσικα, γέννημα θρέμμα της Μαρουσιώτικης μάνας γης , υπήρξε μια γυναίκα που έκανε πυξίδα της ζωής της την προσφορά και τη βοήθεια στο συνάνθρωπο και που αφιερώθηκε στην πόλη του Μαρουσιού και την υπηρέτησε από όποιο μετερίζι της έλαχε.

     Δραστηριοποιήθηκε σε πολλούς φορείς και συλλόγους της πόλης μας.

     Η αγάπη της για το Μαρούσι μας της έδωσε το έναυσμα να ασχοληθεί με τα κοινά και ο Μαρουσιώτικος λαός την τίμησε με την ψήφο του και το 1978 την έστειλε για πρώτη φορά στα δημοτικά έδρανα.

    Όσον αφορά το σύλλογό μας όχι μόνο υπήρξε ένα από τα Ιδρυτικά και Ηγετικά του στελέχη , αλλά και η 3η Πρόεδρός του μετά τους αείμνηστους Αντώνη Διάμεση και Αριστείδη Αθανασιάδη. Ήταν πάντα αρωγός και συμπαραστάτης μας όπου και όταν της ζητείτο η συμβουλή και η συμβολή της.

 

                                                                                       Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Η  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                     ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΛΑ-ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.